Autoweek

AutoWeek

01 december 2020

 • Potentiële Tesla-killer van Mercedes-Benz gesnapt
  Mercedes-Benz komt met een elektrisch alternatief voor de E-klasse. AutoWeek heeft de eerste beelden van die nieuwe elektrische Mercedes-Benz EQE!
 • Lewis Hamilton mist raceweekend wegens corona
  Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton is positief getest op het coronavirus. Hij mist daarom komend raceweekend in Bahrein.
 • Vijf spaardiesels voor minder dan € 5.000
  Diesel is een brandstof die in toenemende mate uit de gratie raakt bij zowel fabrikanten als consumenten. Niet zo heel lang geleden gingen zuinige diesels echter nog als warme broodjes over de toonbank, eveneens gestimuleerd door gunstige bijtellingsregels voor de zakelijke rijder. Ben je, geheel tegen de trend in, tóch nog op zoek naar een relatief goedkope spaardiesel? Dit zijn vijf opties uit het occasion-aanbod van AutoWeek.
 • Porsche 911 Turbo behoorlijk extremer dankzij Techart
  De Porsche 911 Turbo is normaal al duidelijk van een niet-Turbo te onderscheiden, maar volgens Techart mag het nog wel wat specialer.
 • Nikola Badger definitief van de baan
  De Nikola Badger heeft het productiestadium niet bereikt. Nikola zou de volledig elektrische of op waterstof aangedreven pick-up alleen gaan bouwen met behulp van General Motors. In navolging van de recentelijke ophef rondom Nikola is de deal tussen de twee partijen echter fors uitgedund.
 • Barrels op de Rollenbank - Team Frank
  Van de Renault Laguna kun je veel zeggen, maar de motor functioneert nog als op de eerste dag. Die lijkt al zijn pk's nog wel aan boord te hebben. Toch is er maar eentje die kan vertellen of dat werkelijk zo is. Vandaag geeft Frank de sleutel af aan Ghisbert voor een vermogenstest.
 • Audi rijdt Dakar 2022 met heftig prototype
  Audi gaat met een elektrisch prototype deelnemen aan de Dakar Rally 2022! Het merk stopt wel met de Formule E. We hebben al een eerste teaserplaat!
 • Seat belicht plug-in hybride Tarraco PHEV
  Vanaf volgend jaar in Nederland: de plug-in hybride Seat Tarraco PHEV. Goed voor een elektrische actieradius van 48 kilometer!
 • Modeljaarupdate voor Honda CR-V
  Honda geeft de CR-V een update. De optische aanpassingen zijn overigens flinterdun. Wel is er interessant nieuws voor de hybride Honda CR-V Hybrid.
 • Opel frist logo en merkkleur op
  Opel heeft haar nieuwe logo officieel onthuld en presenteert daarbij ook een nieuwe 'merkidentiteit'. Het logo zagen we al eerder, maar ook de 'merkkleur' en het standaardlettertype van Opel zijn aangepast.
Copyright 2020 - Automotive Process Improvement & Consultancy