Autoweek

AutoWeek

10 december 2019

 • Miljarden overheidssteun voor accufabriek Opel
  Goed nieuws voor de heren en dames van Opel en accufabrikant Saft. Beide partijen willen gezamenlijk accupakketten gaan bouwen en de Europese Unie heeft nu een flinke kapitaalinjectie vanuit de overheid goedgekeurd.
 • Renault Avantime 2.2 dCi – 2003  – 405.524 km - Klokje Rond
  De Renault Avantime staat niet alleen bekend als gegarandeerde klassieker voor de toekomst, maar ook als een auto die zéér moeilijk technisch in orde is te houden. Bij dat laatste fronst Margriet haar wenkbrauwen. Want haar Avantime is al tijden een trouwe kompaan. Maar zij handelt dan ook met voorkennis.
 • Lada koopt General Motors uit bij joint venture
  Er zijn weer veel weken voorbijgegaan zonder Lada-gerelateerd nieuws, maar dat wordt vandaag goedgemaakt met niet één, maar twee nieuwsfeiten over de Russische fabrikant.
 • Seat verbreekt jaarverkooprecord al in november
  De wereldwijde verkoopteller van Seat staat na elf maanden op 542.800 nieuwe auto's. Daarmee gaat 2019 nu al de boeken in als een jaar met een nieuw verkooprecords, want het huidige record dat vorig jaar werd gevestigd is daarmee nu al verbroken.
 • Seat breidt prijslijst Tarraco uit
  Seat breidt de prijslijst van de Tarraco uit met een nieuwe motor- en bakcombinatie. De kleinste benzinemotor die in de SUV te krijgen is, valt voortaan ook aan een automaat te koppelen. AutoWeek heeft de prijzen van die nieuwe versie te pakken.
 • Audi belicht plug-inversies Q7
  Audi voegt twee plug-in hybride aandrijflijnen toe aan het leveringsgamma van de Q7. Dat ze kwamen, was reeds bekend, maar hoe de exacte specificaties hield Audi nog even onder de pet. Tot vandaag.
 • Licht gewijzigde Tesla Cybertruck gespot op snelweg
  Tesla heeft het met de Cybertruck toch weer voor elkaar gekregen; het merk van Elon Musk staat weer in het middelpunt van de belangstelling. Het opvallende uiterlijk draagt daar uiteraard sterk aan bij, maar de eerste verandering doemt al op.
 • Mercedes-Benz EQA kruipt door de sneeuw
  Mercedes-Benz breidt z'n EQ-label straks uit met de EQA, een volledig elektrische hatchback die nu in camouflagetrim aan koudetests wordt onderworpen.
 • Renault Mégane R.S. Trophy-R krijgt vanafprijs
  De meest sportieve versie van de Renault Mégane heeft een Nederlandse vraagprijs opgedrukt gekregen. In vergelijking met de 'reguliere' R.S. Trophy moet men voor de 'R'-versie wel behoorlijk dieper een duit in het zakje doen.
 • Gefacelifte Volvo S90 en V90 gesnapt
  Volvo bereid voor zowel de S90 als V90 een facelift voor en het zijn die Zweden die in camoulfagetrim in het openbaar zijn gefotografeerd.
Copyright 2019 - Automotive Process Improvement & Consultancy