Autoweek

AutoWeek

AutoWeek
  • Na een kleine vier jaar acht Audi het de hoogste tijd om een van zijn grootste SUV's te faceliften, want de Q7 belandde op de bijwerktafel. Zie hier het resultaat: dit is de vernieuwde Audi Q7.

  • Ford blaast nieuw leven in een bijna vergeten modelnaam: Puma. De Puma is nu een cross-over, maar de sportieve instelling van de auto waar hij zijn naam aan ontleent, moet overal in terug te vinden zijn. Daarnaast moet hij ook nog eens praktisch zijn. We nemen je mee langs de volledig nieuwe Puma.

  • De Ford Puma is terug, maar op een compleet andere manier dan je gewend bent. Bijna twee decennia na de lancering van de door Ian Callum getekende oer-Puma presenteert Ford een compleet nieuwe Puma. Inderdaad: een compacte cross-over!

  • Het hing in de lucht en nu is het dan zo ver: de BMW 1-serie krijg voorwielaandrijving. Tijdens een eerste kennismaking kunnen we in ieder geval alvast beoordelen wat dat betekent voor de interieurruimte.

  • Tijdens de CNG Mobility Days 2019 in Berlijn komt Skoda met nieuws: de Scala komt als G-Tec.

  • Een concept dat wellicht niet bij iedereen bekend is, maar een dealer hebben ze al wel en wat voor één. Louwman Exclusive gaat voor de Benelux Brute Jeep verkopen: flink aangeklede auto's op basis van de Wrangler.

  • Lightyear moet niets weten van accupakketten met een capaciteit van 80, 90 of 100 kWh. Welnee. De afgelopen jaren heeft de innovatieve Nederlandse start-up hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Tesla-achtige die vooral extra kilometers haalt uit zijn lage gewicht, goede stroomlijn en efficiënte elektromotoren. "Dit moment is het begin van een nieuw tijdperk in mobiliteit", aldus Lex Hoefsloot, CEO en mede-oprichter van Lightyear.

  • BMW toont tijdens het #NextGen-evenement waar het zojuist de Vision M Next aan de wereld voorstelde ook nog eens een volledig elektrische 5-serie die de naam Power BEV draagt. De zwarte sedan geldt als uithangbord van wat BMW op elektrisch vlak allemaal in huis heeft.

  • In BMW Welt bij het hoofdkwartier in München gaat vandaag het nieuwe #NEXTGen-evenement van start. Daar aanschouwen we voor het eerst in levenden lijve onder meer de M8 en 3-serie Touring, maar verder naar de toekomst bekeken komt hier de BMW Vision M Next verrassend dichtbij.

  • De vernieuwde Renault Espace krijgt een elektromotor met een stel batterijen in zijn bodem gelegd. Tenminste, dat lijkt te gaan gebeuren op basis van deze gelekte foto.

© 2019 Automotive Process Improvement & Consultancy. Disclaimer
Powered by 3LC4R0n3