Over API&C

Frank Wilms

API&C staat voor Automotive Process Improvement & Consultancy. Het is het bedrijf dat Frank Wilms in 2012 is gestart, nadat hij meer dan 25 jaar ervaring had opgedaan in de automotive branche. Frank Wilms beschikt over een zeer brede ervaring. Hij startte zijn automotive carriere als after sales- en parts manager van een middelgroot autobedrijf. Na een jarenlange ervaring als verkoper, verkoopleider, alsmede boekhouder, heeft hij als mede-eigenaar de leiding gehad over een dealerbedrijf met twee vestigingen. Hierdoor spreekt hij de taal van de automotive-ondernemer, wat de kwaliteit van het advies ten goede komt.

Dankzij zijn brede en ruime ervaring kan hij autobedrijven helpen met praktische adviezen om de bedrijfsvoering en het rendement structureel te verbeteren. Daar waar de meeste concurrenten zich beperken tot het analyseren van de cijfers, vertaalt API&C de cijfers naar de processen op de werkvloer en geeft de ondernemer zo concrete handvatten. De ondernemer kan zelf met deze oplossingen aan de slag of hij kan API&C inschakelen om deze samen met de ondernemer tot uitvoer te brengen. Verder kan API&C als spiegel en klankbord fungeren.

En dit alles tegen een investering die de ondernemer al snel weer terugverdient.

Hieronder een impressie van het Koenen en Co Automotive Event welke op 24 september 2013 plaatsvond en waar Frank Wilms als gastspreker optrad.

Copyright 2024 - Automotive Process Improvement & Consultancy