Referenties


”Sinds januari 2014 komt Frank Wilms van API&C ons helpen met onze bedrijfsvoering. Wij willen ons bedrijf overdragen aan onze zoon, maar om alles soepel te laten verlopen hebben wij Frank Wilms gevraagd om ons daarbij te helpen. Wij werkten nog altijd met een papieren agenda, en sinds Frank Wilms ons is komen ondersteunen gaat alles elektronisch, in het begin was het wel moeilijk, maar wonder boven wonder kunnen wij niet meer zonder en hebben wij de papieren agenda bij het oud papier gedaan. Wij hebben nu ook meer overzicht en werken met een digitaal planbord en kunnen ook op kantoor zien wie wat en waaraan is aan het werken. Omdat nu alles meer gestructureerd gaat is het ook prettiger werken en is onze omzet ook gestegen.”
Gerda Burlet, Bosch Car Service Burlet


”De ervaring die ik heb met adviesbureaus die zogenaamd hetzelfde doen als Frank Wilms is, dat ze alleen maar zeggen wat je moet doen terwijl ik al overloop van het werk. En daarbij ook nog een dikke nota sturen. Bij Frank Wilms werkt dat anders. Hij komt bij mij op mijn bedrijf en duikt in de problematiek. Hij komt met verbeteringen en helpt mij en mijn medewerkers met de uitvoering op locatie. En de gestuurde nota is ook nog vriendelijker.”
Peter Peters, Autobedrijf Peters


”In Januari 2013 heb ik Frank Wilms leren kennen. Zijn plan van aanpak sprak mij wel aan en hij heeft een QuickScan voor mijn bedrijf uitgevoerd. In de bespreking van dit rapport kwamen een aantal zaken naar voren waarvan we eigenlijk wel wisten dat ze aandacht nodig hadden. Maar er geen tijd voor vrij maken en maar door blijven gaan. Ik ben ingegaan op het voorstel, en nadat hij een BedrijfsScan had uitgevoerd, hebben we samen een plan van aanpak gemaakt. Gegevens doorgelicht, op papier uitgeprint en besproken. Duidelijke rapportages waar we mee kunnen sturen om zo op een hoger level uit te komen. Verder is het fijn om een sparring partner te hebben om ideeën voor te leggen. Elke maand komt Frank op mijn bedrijf en kijken we samen naar de processen. Het is een investering die we dik en dubbel terug verdienen. Frank bedankt.”
Toine van Schijndel, Autobedrijf SARO


”Met Frank Wilms zijn we door de BedrijfsScan al snel een vervolgtraject gestart. Vandaag de dag is het sturen op cijfers van groot belang en met hem krijgen we steeds beter inzicht in de manier van zaken doen. Hij wordt door ons aanbevolen om minimaal eens een scan te laten uitvoeren.”
Frank Jongen, Henk Jongen Auto’s


“Frank Wilms heeft voor de verdere inrichting van onze garagesoftware gezorgd. Hierdoor kunnen wij optimaal gebruik maken van de functionaliteiten van de receptie waaronder de planning en urenverantwoording. Tevens heeft hij de juiste splitsingen aangebracht binnen het pakket, zodat de doorboekingen van de opbrengsten naar ons boekhoudpakket op de juiste manier gebeuren. Hierdoor hebben wij een beter inzicht in het renderen van de diverse afdelingen. Ook de koppelingen met andere pakketten heeft hij gerealiseerd. Al met al een zeer prettige samenwerking.”
Erik van Hoof, Autobedrijf Erik van Hoof


“Bij Gommans & de Wit heeft Frank Wilms d.m.v. een BedrijfsScan geholpen de interne processen in kaart te brengen, zodat we met kleine aanpassingen al snel resultaat zagen.”
Martijn Berende, Vakgarage Gommans & de Wit


"Bedankt voor je professionele rapport. Ziet er echt goed uit met wel degelijk enkele eye openers. Ik ben er van overtuigd dat we er goed aan doen dit traject gestart te zijn en heb er alle vertrouwen in."
Henrie Thoonen, Bosch Car Service Thoonen

"Als voormalig accountant van de dealerbedrijven waar Frank Wilms mede-eigenaar was, ken ik Frank al jaren als een gedreven zakenman met niet alleen een grondige vakkennis op het gebied van de automotive maar met name ook (en daarin onderscheid hij zich van vele anderen) een buitengewoon goede financiele businesskennis en inzicht. Hij is in staat om in een kort tijdsbestek de vinger op de zere plek(ken) te leggen en veranderingen in de organisatie op gang te brengen ten einde de efficienty van de diverse afdelingen te verbeteren. Hij draait niet om de hete brij heen, maar is direct en to the point. Zijn brede kennis en visie kan voor veel mkb-ondernemers in de autodetailhandel en algemene garagebedrijven een belangrijke toegevoegde waarde zijn en Frank is misschien wel de juiste persoon om u te ondersteunen bij het proces om de huidige economische crisis goed te doorstaan."
Jan van der Heijden, Max Accountants & Belastingadviseurs

Copyright 2024 - Automotive Process Improvement & Consultancy