Autoweek

AutoWeek

29 november 2022

AutoWeek
 • Weblog Bas - Eenlingen
  Van het Duitse platformwarenhuis uit Wolfsburg reed ik al acht auto’s met vrijwel identieke technische specificaties; de VW ID.3, ID.4, ID.5 en ID Buzz, de Skoda Enyaq en Enyaq Coupé, de Audi Q4 e-tron en de Cupra Born. Bij Stellantis waren diverse Opels, Citroëns, DS’en en Peugeots technisch één pot nat. Binnenkort koop je hier […]
 • Toyota bouwt en verkoopt flink meer auto's
  Toyota heeft in oktober 2022 771.382 voertuigen geproduceerd. Dat is 23 procent meer dan in dezelfde maand vorig jaar.
 • VVN: 'Verplaats snorfiets naar rijbaan in heel Nederland'
  Veilig Verkeer Nederland pleit voor het verplaatsen van snorfietsers naar de rijbaan in heel Nederland, wat goed samen zou gaan met de aanstaande helmplicht.
 • ‘Foxconn in gesprek met Volkswagen vanwege Scout'
  Foxconn zou in gesprek zijn met Volkswagen, om te onderzoeken of het de auto’s van het nieuwe merk Scout gaat produceren in de VS.
 • Rover 200 BRM - Blits Bezit
  Met de Maasvlakte om de hoek hoeft Hein Bos nooit ver te rijden als hij zin heeft om een lekker potje te gaan sturen. En sturen, dat deed hij in zijn
 • 'Nog dit jaar grote update voor Volkswagen-infotainment'
  Volkswagen-CEO Schäfer belooft sterke verbeteringen voor het infotainmentsysteem. Software én hardware worden aangepakt.
 • Ford Ranger Platinum: nieuwe luxueuze topversie
  Dit is de Ford Ranger Platinum, de luxueuze topversie van de nieuwe Ranger. Er schuilt echter een levensgrote adder onder het gras.
 • Volkswagen Golf 2.0 TDI - 2008 - 320.833 km - Klokje Rond
  Dirk Melenberg maakt in 2008 een kleine € 45.000 over aan de Volkswagen-dealer om achter het stuur van een  fonkelnieuwe Golf 2.0  TDI met DSG te stappen. Zeven jaar later maakt een aanrijding bijna een einde aan het avontuur. Nu zijn we wederom zeven jaar verder  om uit te vinden of een derde termijn van nog eens zeven jaar haalbaar is.
 • Opel Astra (1993) - Liefhebber Gezocht
  Wanneer zag jij voor het laatst een bestelwagenuitvoering van een stationwagen? Vandaag lichten we er een uit die nog in bijzonder goede staat is, en hij
 • Audi Q2 vs. Opel Crossland X - Occasiondubbeltest
  Dat een SUV niet per definitie een twee ton wegend, brandstof slurpend bakbeest hoeft te zijn, bewijzen de twee auto’s in deze occasiontest. In hun segment zitten ze wat betreft formaat aan de onderkant. De Opel is een jaar jonger, heeft minder kilometers op de klok en is nog goedkoper ook. Is dat genoeg om het premiumkarakter van de Audi te doen vergeten?
Copyright 2022 - Automotive Process Improvement & Consultancy